Ha Önnek nem tetszik a jelenlegi időjárás...
Változtassa meg klímatermékeinkkel: hűtsön vagy fűtsön!
2019. december 15. (vasárnap)
Névnapok: Valér
 
KLÍMA ÉS LÉGTECHNIKA
|
VÍZ, GÁZ, FŰTÉS
|
ÉPÍTŐIPAR
|
FESTÉS
Iratkozzon fel hírlevelünkre:
 
  MENÜ
  Főoldal
  Cégünkről
  Termékek
  Klíma lexikon
  Katalógusok
  Referenciák
  Szervíz és karbantartás
  Árajánlat kérés
  Partnerek
  ElérhetőségekCÉGÜNKRŐL

Legkondicionalas.hu - Teljes körű megoldás felsőfokon!

A Legkondicionalas.hu közel tíz éve áll ügyfelei szolgálatában. A cég működését légkondicionálók telepítésével kezdte, majd tevékenységi körét kibővítette a víz-, gáz-, fűtésszereléssel és a rendszerek kiépítésével, illetve a későbbiekben az épület karbantartási munkálatokkal, festéssel.

A mögöttünk álló tíz év alatt klíma berendezéseinkkel és telepítésükkel számtalan lakás, családi ház, egészségügyi intézmény, irodaház és hivatal hőmérsékletét tettük kellemesebbé és tesszük ezt a jövőben is.

A komplett víz-, gáz- és fűtéshálózat kiépítése mellett ügyfeleink bátran fordulhatnak hozzánk javítási és karbantartási munkálatokkal is.

Épület karbantartási szolgáltatásunkat azon megrendelőink figyelmébe ajánljuk, akik lakás, ház vagy nagyobb létesítmény felújítása előtt állnak, legyen az gipszkartonozás, festés vagy bármilyen kőműves munka.

Távfelügyeleti rendszerek kiépítése és karbantartása, üzemeltetés..

Munkavégzésünk során kollégáinkkal törekszünk arra, hogy munkánkat a lehető legrövidebb időn belül, a legnagyobb szakértelemmel és tökéletes minőségben végezzük, lehetőleg a munkaterületen folyó élet menetének megzavarása nélkül. Munkatársaink folyamatosan követik a szakterületük változásait, az újabb és újabb technológiákat.
Elégedett ügyfeleink és szakmai tapasztaltunk a biztosíték arra, hogy nincs előttünk olyan műszaki hiba, probléma, akadály, melyet meg ne oldanánk.

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve referenciáinkat, és ha sikerült Önt meggyőznünk, kérjen tőlünk ingyenes helyszíni felmérést telefonon vagy e-mailen, hogy önnek csak az elvégzett munka után kelljen fizetnie.

Forduljon Ön is bizalommal a Legkondicionalas.hu-hoz, hiszen számunkra legfontosabb az elégedett ügyfél!

Legkondicionalas.hu

   Légkondicionálás.hu © 2005-2010
c-o-r-e