Ha Önnek nem tetszik a jelenlegi időjárás...
Változtassa meg klímatermékeinkkel: hűtsön vagy fűtsön!
2019. december 15. (vasárnap)
Névnapok: Valér
 
KLÍMA ÉS LÉGTECHNIKA
|
VÍZ, GÁZ, FŰTÉS
|
ÉPÍTŐIPAR
|
FESTÉS
Iratkozzon fel hírlevelünkre:
 
  MENÜ
  Főoldal
  Cégünkről
  Termékek
  Klíma lexikon
  Katalógusok
  Referenciák
  Szervíz és karbantartás
  Árajánlat kérés
  Partnerek
  ElérhetőségekSZERVÍZ ÉS KARBANTARTÁS


Klíma berendezések karbantartása


Szerviz évente egyszer az egészségéért, energia megtakarítással!

Évente minimum egyszer el kell végezni, ezzel igen komoly mennyiségű villamos energiát takarít meg! A rendszeres karbantartás a klíma élettartamát öt-tíz évvel meghosszabbíthatja!

Ön is felelős saját egészségéért, családjáért illetve munkatársaiért. Bízunk benne, hogy ismeri a klímák működését, előnyét, illetve a karbantartással kapcsolatos kötelezettségeit. Ha esetleg nem tájékozott, tisztelettel felhívjuk figyelmét az alábbiakra. A karbantartás hiánya miatt előfordulhat esetleg légúti betegség, allergia. A klímával kapcsolatosan a kezelési utasítás is felhívja a vásárló figyelmét a beltéri egységek tisztítására, karbantartására. A tiszta szűrt levegő feltétele a tisztán tartás.

A klímák elindításakor feltétlenül minimum évente egyszer szükséges a rendszer tisztítása. Tiszta beltéri egység, tiszta levegőt keringet, továbbá a beépített tiszta szűrők feladatuknak megfelelően a levegőt szűrik, tisztítják. Az egészséget, a kellemes közérzetet szolgálja a berendezés.

A szezon befejezésekor a klímát értelemszerűen a használó leállítja. Szezon időszakban bekapcsolja. Nem is figyel arra, mivel küllemre nem látszik, hogy a beltéri egységben milyen folyamatok indultak el, a megmaradt pára, víz és egyéb szennyező anyagok elkezdenek gombásodni, valamint a szűrők megtelnek porral, anyagokkal.

A karbantartás lényege ennek tisztítása esetlegesen szűrők cseréje, átmosása, valamint erre alkalmas és kifejlesztett spray alkalmazása fertőtlenítéssel.

Ajánlatos még a klíma élettartamának növelése érdekében és az energia megtakarítás miatt a kültéri egységet is karbantartani feltétlenül évente.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

   Légkondicionálás.hu © 2005-2010
c-o-r-e