Ha Önnek nem tetszik a jelenlegi időjárás...
Változtassa meg klímatermékeinkkel: hűtsön vagy fűtsön!
2019. november 23. (szombat)
Névnapok: Kelemen, Klementina
 
KLÍMA ÉS LÉGTECHNIKA
|
VÍZ, GÁZ, FŰTÉS
|
ÉPÍTŐIPAR
|
FESTÉS
Iratkozzon fel hírlevelünkre:
 
  MENÜ
  Főoldal
  Cégünkről
  Termékek
  Klíma lexikon
  Katalógusok
  Referenciák
  Szervíz és karbantartás
  Árajánlat kérés
  Partnerek
  ElérhetőségekKLÍMA ÉS LÉGTECHNIKA

Klímák telepítése, karbantartása és javítása
Szűrő rendszerek kiépítése
Hűtőkamrák kiépítése


Klímák telepítése, karbantartása és javítása

Vészelje át az őszi-tavaszi átmeneti időszakot is alacsony energiafogyasztású Inverteres split klímával!

Energiatakarékos megoldás

A hagyományos légkondicionáló berendezések állandó ki-be kapcsolással működnek, kiegyenlítetlenné és ingadozóvá téve a belső hőmérsékletet, nem beszélve a magas áramfogyasztásról.
Cégünk az Inverter technológiát alkalmazó klíma berendezéseket ajánlja ügyfeleinek, mellyel nem csupán gyorsabban érhető el a kívánt hőmérsékletet, de a pénzmegtakarítás mellett lényegében kiküszöbölhető a kellemetlen hőingadozás is.

Fűtsön-hűtsön energia hatékonyan!

Az inverter technológia alapja a fordulatszám-szabályozás. A hagyományos klíma készüléknél a kompresszor, miután az Ön által kívánt hőmérsékletre hűtötte-fűtötte a helyiséget, egyszerűen kikapcsol. Az inverteres klíma berendezés alacsonyabb fordulatszámra állítja magát, így 30-40%-os energia-megtakarítást érhetünk el! A klíma teljes kapacitására csupán az üzemidő töredék részében van szükség. Az áram állandó ki-be kapcsolása a felmérések szerint lényegesen többet fogyaszt, mint a folyamatos, szabályozott működtetés.
A 2,5 kW hűtőteljesítményű berendezések kb. 20-25 m2 hűtésére és fűtésére alkalmasak.


Munkafolyamat

Ajánlatkérés esetén ingyenes helyszíni felmérését biztosítunk!

1.) A helyszín felmérése

Kollégánk a felmérés során figyelembe veszi az épület adottságait, az Ön igényeit és a legmegfelelőbb teljesítményű klíma berendezést ajánlja Önnek!

A klímák kiválasztását bízza szakemberre, hiszen több tényezőt figyelembe kell venni ahhoz, hogy Ön a legoptimálisabb terméket kapja meg. Többek között nem mindegy, hogy az épület milyen tájolású, árnyékos, vagy napsütötte helyen terül el.
- A helyszín fekvése (észak-dél, stb…), napsütés, árnyékolás.
- Az épületben található egyéb hőtermelő egységek.
- A lakás szintje (tetőtér, földszint, stb…), stb…

2.) Árajánlat

Az ingyenes helyszíni felmérés után következik a megfelelő klíma felszerelés kiválasztása. Fontos, hogy Ön a legoptimálisabb készüléket kapja, hiszen ha túl alacsony teljesítményű klímát választ, nem hűti vagy fűti fel megfelelően az adott helyiséget. A túl magas teljesítményű klíma felesleges energia veszteséggel jár.

3.) Telepítés

Amennyiben Ön elfogadta árajánlatunkat, kollégáink hozzálátnak a telepítéshez. A telepítés után a klíma berendezések tesztelése következik.

4.) Karbantartás

A klíma berendezések (gyártótól függően) 1-3 év garanciával rendelkeznek. Érdemes évente kétszer karban tartani őket. Kollégáink a karbantartás területén is állnak rendelkezésükre.

Javítás

A garancia idejének lejárta után előfordulhat, hogy meghibásodik klíma berendezése. Cégünk a klíma felszerelések javítását is vállalja. Keresse kollégáinkat!


Szűrőrendszerek kiépítése

Tisztatéri levegő otthon, irodában, egészségügyi intézményben!

A klíma berendezések hűtő és fűtő hatásán kívül nagyon fontos a klímán átáramló levegő tisztítása. Az utcákról a lakásokba, irodaházakba áramló levegő azt a nem kívánt por és egyéb allergén anyagokat is tartalmazza, melyeket gyakran törölgetünk az épületben található tárgyakról, illetve folyamatosan be is lélegezzük ezeket az anyagokat.
A klíma berendezések kiváló eszközei a levegő tisztításának is, hogy minél jobb minőségű tisztatéri levegőt biztosítsunk lakhelyünkön vagy akár munkahelyünkön.

Klíma berendezéseinkbe elő-, közép- vagy az előírásoknak megfelelő steril (HEPA) szűrőket építünk.

Elő- és középszűrők

Kiszűrik a nagyobb porszemeket, penészgombákat, a levegőben szálló szöszöket.

Steril szűrők

A steril szűrők nagyfokú tisztító mechanizmusa a porszemeken, allergén anyagokon kívül a baktériumokat is kiszűri.

A baktériumokat, allergéneket szűrő berendezéseken kívül választhatók közérzet javító (levegő negatív ionizálása), pollen és egyéb szagszűrő eszközök is.

Egészségügyi intézményekben nagyon fontos, hogy mind a kívülről érkező, a levegőben található ártalmas anyagokat, illetve az épületen belül keletkezett szennyező anyagokat, baktériumokat, a levegőben található porszemcsékhez kötődő mikroorganizmusokat is kiszűrje. Steril szűrőink kiválóan alkalmasak a feladat megoldására.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


Hűtőkamrák kiépítése

A hűtéstechnológia a klímatechnika mellett cégünk másik tevékenységi köre. A klímatechnológia alapja a hűtés technika, ezért szaktudásunk, folyamatos továbbképzéssel és a technikai trendek nyomon követésével, a hűtéstechnikára is kiterjed.

Vállaljuk hűtőkamrák kiépítését a legkülönfélébb területeken, legyen az ételhűtés, zöldség- és gyümölcstárolók, cukrászdák, gyógyszerhűtők vagy egyéb húsipari termékek hűtése.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

   Légkondicionálás.hu © 2005-2010
c-o-r-e